Huurwoning huren: Klipperstraat in Eindhoven

  • 67 m2
  • 2 kamers

Te huur een goed onderhouden,ruim en sfeervol 2-kamerappartement op de begane grond. Het appartement is nabij het centrum van Eindhoven gelegen (Strijp) en heeft een stadstuin met berging en achterom aan de achterzijde.Moet u gezien hebben!

Het benedenappartement beschikt over een zeer grote uitgebouwde woonkamer met grote inbouwkast,grote lichtkoepel en open luxe keuken met aansluiting wasmachine en eigen badgeyser, separate knusse slaapkamer en badkamer met ligbad,douche en vaste wastafel.Het toilet en kapstok bevinden zich in de gang. Via de keuken heeft u toegang tot de betegelde stadstuin. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk en is daarom direct te betrekken.In de woon.- en slaapkamer bevindt zich een laminaatvloer.Overal dubbel glas.
De woning heeft een Ziggo kabel-TV aansluiting, HR-CV en een berging op de begane grond. In deze berging kan o.a. de fiets gestald worden.
In de buurt van de woning, zijn op korte loopafstand voldoende (winkel)voorzieningen, zoals winkels en supermarkten. De afstand van het centrum van Eindhoven: te auto: 5 min, te fiets: 10 min, te voet: 15 min.
Aan de straatkant van de woning zijn voldoende vrije parkeerplaatsen beschikbaar.De woning ligt in een gezellige Strijpse nette buurt binnen de rondweg.

Vaste huurprijs per maand € 685,- excl. service kosten en excl. gas, water en lichtvoorschot. Service kosten + voorschot energie plus Ziggo kabel-TV aansluiting bedraagt momenteel € 165,- per maand. Totale huurprijs bedraagt dan € 850,-
Woonruimte is geschikt voor 1 a 2 personen in een werkende situatie met een solide arbeidscontract en goed salaris.
Uw reactie bij voorkeur per e-mail met vermelding van uw telefoonnummer.
Aanvullende info over uzelf en uw werk wordt ten zeerste op prijs gesteld.

MEER