Berekent HuurwoningenEindhoven makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding HuurwoningEindhoven is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Huurwoningaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. HuurwoningEindhoven bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Huurwoningaanbieders in Eindhoven vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Huurwoning in Eindhoven. Een Huurwoningaanbieder kan gratis een Huurwoning plaatsen in Eindhoven. Huurders kunnen ook gratis een Huurwoningoproep plaatsen in Eindhoven, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Huurwoning in Eindhoven, huurders kunnen ook reageren op Huurwoningen in Eindhoven. Op www.huurwoningeneindhoven.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op HuurwoningEindhoven of te reageren op een advertentie van een Huurwoning in Eindhoven.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Huurwoning kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Eindhoven, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Eindhoven kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Huurwoningaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

HuurwoningEindhoven raadt je aan om vooraf te vragen aan de Huurwoningaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Huurwoning afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen