Rental Property for rent: De Stoutheuvel in Eindhoven

  • 130 m2
  • 5 rooms
  • 20 Immediately
  • 13 Certain period
On this page you will find all information of this Rental Property in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

Te huur, zeer royale prima onderhouden hoekwoning ,gelegen op een gewilde locatie in de woonomgeving “Heesterakker” nabij winkels, scholen, natuurgebied de Dommelvallei en uitvalswegen.

Indeling begane grond
Hal, , toiletruimte met een wandcloset en fontein, trapkast met vloerverwarming unit, toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Royale woonkamer van ca. 36m² voorzien van een laminaatvloer en openslaande tuindeuren.

Open keuken voorzien van een U-vormige keukeninrichting voorzien van div apparatuur .

Indeling 1e verdieping
Overloop voorzien van een laminaatvloer en toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Keurige geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, badkamermeubel met wastafel, toilet en ventilatie.

Indeling 2e verdieping
Via een vaste trap bereikbare voorzolder voorzien van een laminaatvloer, een dakvenster aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde, c.v.-combiketel (AWB bouwjaar ca. 2011), wasmachine aansluiting en toegang tot de slaapkamer.

Ruime slaapkamer van ca. 4.50m respectievelijk 5.71m x 3.88m voorzien van een laminaatvloer, een dakkapel aan de voor- en achterzijde met elektrisch bedienbaar rolluik, wastafel, bergruimte.

Tuin
Nette aangelegde en onderhouden voortuin.

De woning staat ook in de verkoop en wordt verhuurd in het kader van de leegstandswet.
Minimale huurperiode is 6 maanden. Huurprijs is excl G/W/L en gemeentelijke heffingen.
Richtlijn inkomensgrens huur : 30 % van het gezamenlijk bruto-inkomen uit arbeid dient minimaal gelijk te zijn aan de huurprijs. . Prevenda behoudt zich het recht een uitgebreide creditcheck uit te voeren .
Aan te leveren na bezichtiging :
o Kopie legitimatiebewijs
o Werkgeversverklaring
o Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift
o Kopie WA verzekering ( = verplicht )
o Verhuurderverklaring vorige verhuurder
Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar of kopie aangifte IB . Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd.
Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Read more with an subscription!

General information

Type: Corner House
City Eindhoven
District/Neighbourhood: Heesterakker
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map