Rental Property for rent: no longer available Penelopestraat in Eindhoven

  • 55 m2
  • 2 rooms
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Eindhoven. You can contact the advertiser if you have any questions.

Fraai 2-kamer portiek-appartement op de zevende verdieping, met o.a. fraaie keuken, badkamer en berging op de begane grond. Gelegen in de wijk Oude Gracht in het keurige complex De Muzenberg, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij goede (openbare) voorzieningen en uitvalswegen!

INDELING:

BEGANE GROND:
Centrale entree/hal met brievenbussen en bellenplateau. Afgesloten doorgang naar trapportaal en liften. Tevens is op de begane grond de berging gesitueerd, die is voorzien van verlichting.

7E VERDIEPING & APPARTEMENT:
Deze portiekflat is comfortabel toegankelijk via de binnenzijde van het appartementencomplex. Naast de entree is de meterkast gesitueerd. De entree is voorzien van een intercom, stucwerk wandafwerking, laminaatvloer. Geheel betegeld toilet met fonteintje. Lichte woonkamer met toegang tot de slaapkamer, het balkon en de keuken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wandafwerking en veel natuurlijke lichtinval. De open keuken is voorzien van gaskookplaat en koelkast. Ruime slaapkamer met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en 2e deur naar het balkon en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, wastafel en aansluiting wasmachine. Het balkon is betegeld en biedt een fantastisch uitzicht over de stad!

Beschikbaar : 10 December 2021

Huurprijs: € 850,00 pm
Huurprijs: € 950,00 pm ( incl servicekosten en voorschot stookkosten/blokverwarming Euro 50,-)

Resterende kosten zullen ongeveer € 30 pm zijn aan gas en electra.

Excl tv en internet.

Read more with an subscription!

General information

Type: Porch Apartment
City Eindhoven
District/Neighbourhood: Oude Gracht-West
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map