Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Juralaan in Eindhoven

  • 130 m2
  • 5 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een ruime en goed onderhouden gemeubileerde hoekwoning? Dan is de Juralaan 21 in Eindhoven precies wat je zoekt! Deze prachtige eengezinswoning gelegen in de populaire wijk Achtse Barrier zal al snel je hart veroveren.

Deze hoekwoning is perfect geschikt voor een gezin en biedt vier slaapkamers waar iedereen zijn eigen plekje kan vinden.
Geen zorgen over onderhoud met de kunststof kozijnen, 9 zonnepanelen en geniet van het gemak van je eigen parkeerplaats met laadpunt voor je auto op het perceel. Daarnaast beschikt de woning over een vrijstaande berging voor extra opslagruimte. Een prachtig aangelegde achtertuin op het zonnige zuidoosten waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. De ideale plek voor zomerse barbecues en gezellige familiemomenten.

De woning is gelegen in de aantrekkelijke woonwijk Achtse Barrier, aan een rustige straat. Op korte afstand vind je een park, winkels, scholen, openbaar vervoer en goede verbindingen naar het snelwegennet. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik!

Kortom, de Juralaan 21 in Eindhoven is een droom die werkelijkheid kan worden voor jouw gezin. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak om deze fantastische woning te bezichtigen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Hoekwoning
Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Achtse Barrier-Spaaihoef
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart