Huurwoning huren: Oscar Wildelaan in Eindhoven

  • 152 m2
  • 6 kamers
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een moderne 2 onder 1 kap woning in een rustige straat met een aangelegen park in de gewilde Engelse wijk Blixembosch.

Ruime woning met een woonoppervlakte van 152m2. De woning heeft een eigen oprit en is voorzien van een uitgebouwde serre over de volle breedte van de woning. Naast de ruime woonoppervlakte beschikt de woning over een royale woonkamer, open hoek keuken met inbouwapparatuur, inpandige berging met kastenwand, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, nette badkamer en een grote zolder met nog eens 2 slaapkamers. Tevens is de woning voorzien van horren, zonnepanelen (9 stuks) en een laadpaal voor de auto.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt, basisschool, kinderopvang, huisarts, apotheek en perfecte bereikbaarheid richting TU/E, High Tech Campus, ASML en het Catharina Ziekenhuis. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Twee-onder-een-kapwoning
Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Blixembosch-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart