Berekent HuurwoningenEindhoven makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding Rental PropertyEindhoven is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Rental Propertyaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. Rental PropertyEindhoven bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Rental Propertyaanbieders in Eindhoven vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Rental Property in Eindhoven. Een Rental Propertyaanbieder kan gratis een Rental Property plaatsen in Eindhoven. Huurders kunnen ook gratis een Rental Propertyoproep plaatsen in Eindhoven, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Rental Property in Eindhoven, huurders kunnen ook reageren op Rental Properties in Eindhoven. Op www.HuurwoningenEindhoven.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op Rental PropertyEindhoven of te reageren op een advertentie van een Rental Property in Eindhoven.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Rental Property kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Eindhoven, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Eindhoven kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Rental Propertyaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

Rental PropertyEindhoven raadt je aan om vooraf te vragen aan de Rental Propertyaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Rental Property afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs