Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Hyacinthstraat in Eindhoven

  • 111 m2
  • 5 kamers
  • 21 Per direct
  • 27 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Welkom bij dit prachtige hoekhuis gelegen aan de Hyacinthstraat in Eindhoven. Met een perceeloppervlakte van 127 m2 en een woonoppervlakte van 111,20 m2 is er voldoende ruimte voor al je behoeften. Ben je een op zoek naar een unieke gemeubileerde woning die alle luxe en comfort biedt die je maar kunt wensen? Met een sauna in de achtertuin, drie slaapkamers en een werkkamer, en vele andere voorzieningen, zoals airconditioning en rolluiken, kan dit wel eens jouw droomhuis zijn. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging in om deze woning zelf te ervaren. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ligging:
Gelegen in de bruisende stad Eindhoven, geniet deze hoekwoning van een ideale locatie. De wijk is geliefd vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Binnen enkele minuten bereik je het stadscentrum voor winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook scholen, sportfaciliteiten en groene parken bevinden zich op steenworp afstand. De nabijheid van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer maken het reizen binnen en buiten Eindhoven eenvoudig.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Hoekwoning
Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Gerardusplein
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart