Mehrdad zoekt een Kamer / Huurwoning / Appartement in Eindhoven

Mehrdad zoekt: Een Kamer / Huurwoning / Appartement in Eindhoven

  • Kamer / Huurwoning / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 01 Per 01 juli 2024

Hallo, ik ben Mehrdad, een 23-jarige student die vanaf september begint met de HBO-opleiding Elektrotechniek in Eindhoven. Momenteel woon ik nog thuis, maar ik ben op zoek naar een kamer in Eindhoven om dichter bij mijn studie te kunnen wonen en om mijn studentenleven volledig te ervaren.

In mijn vrije tijd heb ik een aantal hobby's die mij veel plezier brengen. Ik hou van motorrijden, wat voor mij een geweldige manier is om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast ben ik gepassioneerd over fotografie en video, waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Natuurlijk geniet ik ook van momenten van relaxen, om even tot rust te komen.

Voor mij is deze verhuizing een grote stap, aangezien ik altijd thuis heb gewoond. Daarom ben ik op zoek naar een fijne kamer waar ik me thuis kan voelen en waar ik me kan concentreren op mijn studie. Idealiter ligt de kamer dicht bij de universiteit en valt de huurprijs tussen de €300-€500 all-inclusive.

Ik sta ook open voor het delen van een accommodatie met een andere student. Als jij een kamer beschikbaar hebt of iemand kent die mij kan helpen, of als je zelf ook een kamer zoekt en samen iets wilt vinden, hoor ik het graag! Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en deze spannende fase van mijn leven te beginnen.

Met vriendelijke groet,

Mehrdad

Algemene informatie: Mehrdad
  Man, 23 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Elektrotechniek Engineering (HBO)