Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Boschdijk in Eindhoven

  • 50 m2
  • 2 kamers
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur per 1 augustus 2016 een zeer ruim en gezellige 2-kamer appartement met 2 bergkasten op de 1e etage in Oud-Woensel nabij het centrum van Eindhoven (Boschdijk).
De zelfstandige bovenwoning bestaat uit een ruime woonkamer met laminaatvloer en bergkast en een separate ruime keuken ,een aparte ruime slaapkamer met een bergkast en laminaatvloer en een grote badkamer met ligbad ,vaste wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.
Op de b.g. in de berging kan een fiets gestald worden en de woning heeft een nieuwe HR-CV-ketel. Dit gezellige en ruime 2k.-appartement heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde,is netjes onderhouden en instapklaar. Vlak in de buurt op loopafstand zijn voldoende voorzieningen en winkels en het centrum van de stad is in 3 fietsminuten.Voor het huis zijn voldoende vrije parkeerplaatsen.
Huurprijs per maand € 653,-- exclusief servicekosten en GWL-voorschot. (Voorschot GWL en serv. kosten zijn € 142,-- ,zodat de totale huurprijs € 795,-- bedraagt.)
Bij voorkeur wordt dit gewilde appartement verhuurd aan een FT-werkend stel of alleenstaande met solide baan. Andere financiëel gelijkwaardige opties zijn eventueel mogelijk.
Reageren:bij voorkeur per E-mail met achterlating van uw persoonlijke gegevens zoals soort werk,inkomen en telefoonnummer. Een vrijblijvende bezichtiging wordt dan op korte termijn op uw verzoek gearrangeerd.
Aanvullende informatie over uzelf en uw eventuele medebewoner wordt zeer op prijs gesteld.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Etagewoning
Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Oud-Woensel
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Gedeelde voordeur
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart