Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Haverdriesweg in Eindhoven

  • 118 m2
  • 5 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Welkom bij deze woning gelegen aan de Haverdriesweg 15, Eindhoven. Deze tussenwoning uit 1960 is perfect voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een ideale locatie. Met 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken en een heerlijke tuin, biedt deze woning alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen.

Kortom, deze prachtige eengezinswoning in de gewilde wijk Strijp is een absolute kans voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een ruime woning op een fantastische locatie. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging. Dit is jouw kans om je droomhuis te vinden!

Locatie:
De ligging van deze woning is ideaal. In de wijk Strijp vind je een scala aan faciliteiten binnen handbereik. Van winkels, scholen en sportverenigingen tot parken en speeltuinen, alles is in de buurt. Bovendien ben je binnen no-time in het bruisende centrum van Eindhoven en de uitvalswegen zijn op enkele minuten te bereiken.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Schoot
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart