Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Emmasingel in Eindhoven

  • 194 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Eindhoven. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huurprijs € 5.800.00 excl. per maand

Emmasingel 31-285;

The sky is not the limit!!

De Coco Chanel van Eindhoven ‘La Strijbosch’ gaat haar penthouse verlaten!!

In dit prestigieuze, zeer royale (ca. 300 m2) penthouse van internationale allure waant u zich in Hollywood. Dit prachtige appartement in het hoogste gebouw van Eindhoven met een glamoureus interieurontwerp en opvallende details is gelegen in het centrum van Eindhoven. U geniet hier zowel van binnenuit als vanaf het grote dakterras van een magnifiek uitzicht.

De architect Cees Dam heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om van dit penthouse een fantastische woonplek te creëren. Op negentig meter hoogte. Zo is het o.a. voorzien van een gigantisch dakterras (ca. 63 m2), hoge plafonds van 9 meter en een prachtige lichtinval. Ook de kunstschilder Cornelis Le Mair heeft een hand gehad in de exclusieve afwerking.
Het zal u dan ook niet verbazen dat dit penthouse als decor is gebruikt voor o.a. studio werkzaamheden, tv opnames en foto shoots.

Dit unieke penthouse wordt u aangeboden inclusief design meubels.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons kantoor 040-206 2651

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Studio
Stad Eindhoven
Wijk/buurt: Binnenstad
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart